Tartós bérlet gyorsan, egyszerűen a CarNetfleet-től

Tartós bérlet gyorsan, egyszerűen a CarNetfleet-től

Bérelni könnyen és gazdaságosan

Kühne Attila | CarNetfleet 

Flottakezelési szolgáltatás

Nem pusztán gépjármű-finanszírozást, vagy autó beszerzést végzünk, hanem a gépjárműpark üzemel- tetéssel kapcsolatos összes feladatot. Ügyfeleinknek nem kell plusz időt és erőforrást szánni a flotta karbantartására, üzemeltetésére, mivel cégünk a tartós bérleti finanszírozáshoz kötődő flottakezelési szolgáltatása ezt megoldja. A gondtalan autózás reményében mi biztosítjuk a teljes mobilitást.

A járműpark szakértő kezekbe kerül, a rendelkezésre állás folyamatos lesz. A CarNetfleet autópark-keze- lő azzal foglalkozik, amihez a legjobban ért, erre a szolgáltatásra van ráhatásunk. Ezen filozófia miatt működik a CarNet cégcsoport már negyed évszázada. Ennek előnyeit minden ügyfelünk élvezheti, függetle- nül a gépjármű flottájuk méretétől, ezáltal ők is azzal tudnak foglalkozni, amiben a legjobbak.

Választható szolgáltatási szintek:

  • Alap: Operatív lízing finanszírozás, biztosítások, adók, forgalomba helyezés, átadás

  • Szerviz: Alap + kötelező szervizek

  • Szerviz+: Alap + teljes-körű szervizszolgáltatás

  • Egyéb választható szolgáltatások: assistance, hozom-viszem szolgáltatás, gumiabroncs-, üzem- anyagkártya-menedzsment, mobil-parkolás, bérautó szolgáltatás, autópálya matrica ügyinté- zés, GAP biztosítás.



Szolgáltatásunk előnyei:

Nem kell a gépjárművásárláshoz hitelt felvenni, vagy a vállalkozás forrásait tárgyi eszközökben tartani. Az ilyen módon a vásárlás helyett felszabaduló tőkét pedig olyan jövedelmező tevékenységekbe lehet fektetni, ami legjobb azadott vállalkozás számára. Dedikált kapcsolattartót kap minden ügyfél a gyors ügyintézéshez. A gépjármű üzemeltetésével kapcsola- tos költségek előre kalkulálhatók. Ezzel egyenletesen és tervezhető módon terheli meg a cég cash-flow- ját. A bérleti konstrukció könyvelése egyszerű, jelentősen csökken a számlaforgalom. Készpénz-mentes tranzakciók, mivela partnerhálózatunkban a céges autó használói nem fizetnek a helyszínen az igénybe vett szolgáltatásokért. Akár önerőnélkül is igénybe lehet venni a szolgáltatásunkat. Tartós bérlet/ Operatív Lízing esetén a nettó bérleti díj elszámol- hatóköltségként. A gépjármű fenntartási költségeit a bérleti díj tartalmazza, így például a szervízdíj, a biztosítás, azévszaknak megfelelő karbantartást is. Ezen konstrukcióval megvalósul a járműpark leginkább költséghatékony felhasználása. Garantált a maradványérték. Továbbá a személygépjárművek esetén a bérleti díjak ÁFA tartalma olyan mértékben igényelhető vissza, amilyen mértékben használják ÁFA köteles gazdasági tevékenységhez a gépkocsit. 2019 január 1-től, ha vanilyen jellegű használat, annyi- ban egyszerűsödött a folyamat, hogy az ÁFA 50%-a minden további adminisztráció nélkül visszaigé- nyelhető. Ettől nagyobb arányú ÁFA visszaigénylés- hez a jövőben is szükséges az útnyilvántartás, ami egyértelműen igazolja az ÁFA köteles gazdasági tevé- kenység arányát a gépjármű használattal kapcsolatban. Piaci súlyunknál fogva és nagybani beszerzőként jelentős flottakedvezményben része- sülünk. Ezen volumen előnyök nem csak a gépjármű beszerzésre vonatkoznak, hanem a szerviz szolgálta- tásra, csereautóra, a teljes-körű biztosításra és nem utolsó sorban szükség esetén a használt (meglévő, illetve leendő) gépjárművekértékesítési előnyeire is. Az informatikai rendszerünk az ügyfél igényeinek megfelelő riportokat készít a flottáról,legyen szó akár gépjárművenkénti költségelemzésről, akár az egész flottáról. Ezen elemzések nagymértékben segítik a cégek hatékonyságának növelését.

ÁFA törvény változás: a bérleti díj ÁFA tartalmának 50%-a útnyilvántartás nélkül visszaigényelhető!*

*2019. január 1-től változott az OPERATÍV LÍZING (tartós bérlet) ÁFA szabályozása: az üzleti és magánhasználatban egyaránt álló ilyen konstrukcióban finanszírozott autók BÉRLETI- díjának ÁFA tartalmaegyszerűbben is levonható

  • A BÉRBE-vevő választhat a részletes kimutatással alátámasztott tényleges üzleti használat arányában  történő levonás vagy az 50%-os átalány használata között. Ehhez nem szükséges útnyilvántartást vezetni!
  • A választás gépjárművenként lehetséges, és akár a futamidő alatt változhat

*A részletekről érdeklődjön a CarNet csoport márkakereskedéseiben.

Image

Kérjen tőlünk ajánlatot: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.